Bakfiets photobooth huren

Huurprijs 699,-
 • VOOR EEN HELE DAG HUUR
 • ONBEPERKT AFDRUKKEN
 • GRATIS LEVERING IN DE RANDSTAD

Rondfietsende bakfiets photobooth

Muziekje aan en fiets maar! Met deze rondfietsende bakfiets trek je ongetwijfeld de aandacht van de mensen in een winkelcentra of op een festival! De Bakfiets photobooth is voorzien van een grote ingebouwde muziekbox en kan geheel worden afgestemd op de gewenste muziek.
Deze Bakfiets photobooth is gebouwd op een elektrische bakfiets, waardoor het eenvoudig is om rond te fietsen tussen de gasten. Even stoppen om een foto te maken, direct laten printen en door naar de volgende bezoekers. De Bakfiets photobooth is voorzien van een grote accu, waardoor de photobooth niet aan stroompunt vastgemaakt hoeft te worden.

Inspiratie

7 reden om de Bakfiets photobooth te huren

 • Je kunt de Bakfiets photobooth altijd kosteloos annuleren;
 • De Bakfiets photobooth wordt gratis geleverd in de gehele Randstad;
 • Je kunt met de Bakfiets photobooth onbeperkt printen, zonder tijdslimiet;
 • Bij de Bakfiets photobooth bieden wij 24/7 storingsdienst;
 • Korting voor terugkerende klanten;
 • Ervaring sinds 2011, nu bijna 5000 tevreden klanten;
 • Niet tevreden, geld terug garantie!

Creatieve fotoprints

Voorbeeldstrip van een 3StepIT.
Voorbeeldstrip van Kinepolis
Voorbeeld ansichtkaartprint van Zoom met lachende man.
Ansichtkaartprint voorbeeld van Purasana met Miss Belgium.
Wij hebben professionele ontwerpers in ons team die er alles aan doen om het perfecte design voor jouw event te ontwerpen. Het ontwerp is volledig in het thema van jouw evenement , beurs, feest of bruiloft. Het logo, kleuren en het lettertype zal volledig worden aangepast aan jouw wensen. Kies je voor het printen van één of meerdere foto's op 10 x 15 cm formaat, of toch liever voor de fotostrip van 5 x 15 cm?

Branding voor de Bakfiets photobooth

Creëer brand awareness

Stuur de foto's per e-mail

Verzend de foto’s per email in combinatie met een interessante aanbieding of winactie en blijf in contact met je doelgroep. Uit eigen onderzoek is gebleken dat meer dan 80% van de e-mails verzonden vanuit de photobooth wordt geopend.

Houd een enquête

Deze optie is vergelijkbaar met de quiz, bij een quiz is een antwoord goed of fout, bij een enquête worden de antwoorden verwerkt tot statistieken. Bijvoorbeeld: welke cijfer geef je de spreker of zou je ons aanbevelen bij vrienden of familie?

Systeembranding

Het is mogelijk om de photobooth geheel in huisstijl te brengen van jouw event of bedrijf. Door het thema van de photobooth aan te passen, krijgt de gebruiker echt het gevoel dat de photobooth onderdeel is van het evenement. Onze professionele ontwerpers staan altijd klaar om met je mee te denken over het design van het thema.
Voorbeeld van fotoprint.
Voorbeeld van systeembranding: druk op start van Foam.
Voorbeeld van systeembranding: maak je klaar van Foam.
Voorbeeld van systeembranding: say cheese!
Voorbeeld van systeembranding: je afdruk wordt nu uitgeprint!

Zakelijk een Bakfiets photobooth huren?

Als zakelijke klant wil je dat de Bakfiets photobooth een echte toevoeging is aan jouw bedrijfsfeest of event, want alleen een bakfiets foto maken is niet voldoende. Bekijk daarom de verschillende branding mogelijkheden van de bakfiets photobooth en de vele opties.
Wil je de Bakfiets photobooth huren? Vraag dan nu een offerte aan!
Offerte aanvragen

Specificaties van de Bakfiets photobooth

Eigenschappen

 • Eerste rondrijdende Bakfiets photobooth in Europa
 • Touchscreen
 • Spiegelreflex camera
 • Ingebouwde flitser
 • Ingebouwde muziekbox
 • 8 uur lang foto’s maken
 • Snelle fotoprinter

Data verzamelen met de Bakfiets photobooth

Dataverzameling wordt vandaag de dag steeds belangrijker voor bedrijven. Door het verzamelen van de data wordt het inzichtelijk wat de klanten nou precies willen of hoe zij over een bepaald product of dienst denken. Bij Drostbooth denken wij graag met je mee om ervoor te zorgen dat jij de belangrijkste data verkrijgt. In Europa worden de regels steeds strenger voor het verzamelen van data, waarbij gedacht kan worden aan de AVG-privacywetgeving. Daarom zorgen wij ervoor dat de gebruiker altijd volledig instemt met de voorwaarden van jullie en van Drostbooth. Ondanks deze voorwaarden zorgen wij ervoor dat dit niet ten koste gaat van de gebruiksvriendelijkheid van de photobooth.
De software van de photobooth ondersteunt verschillende soorten typen vragen. Zo is het mogelijk om gebruik te maken van een open vraag voor het verzamelen van e-mailadressen om een nieuwsbrief te verzenden. Maar ook meerkeuzevragen of beoordelingsschalen zijn een optie, zodat je meer inzicht kan verkrijgen in de mening van de gebruiker.
Copyright © Drostbooth