Bijzondere photoboohts huren

Op zoek naar een echt bijzondere photobooth? Dan ben je hier op het juiste adres. De meest bizarre, gekke of futuristische photobooths kan je bij ons vinden. Een Fotozuil is bij de meeste mensen wel bekend en een Fotospiegel heeft iedereen ook al is gezien, maar je bent nu op zoek naar een photobooth die jouw event naar een nieuw level blaast. Wij kunnen je garanderen dat deze photobooths zeer uniek zijn en niet snel ergens anders zult tegenkomen.

Unieke photobooth

Al onze photobooths zijn met de hand gemaakt, waardoor elke photobooth echt uniek is. Wil je voor jouw event echt iets speciaals? Maak dan gebruik van onze op maat gemaakte photobooths.

Wat maakt de photobooth zo bijzonder?

Deze photobooths zijn speciaal, doordat ze gegarandeerd de aandacht van alle bezoekers zullen trekken. Het zijn niet de simpele photobooths, die iedereen inmiddels wel kent van de feesjes. Maar met deze photobooth wil iedereen echt op de foto!

Creatieve fotoprints

Voorbeeldstrip van een 3StepIT.
Voorbeeldstrip van Kinepolis
Voorbeeld ansichtkaartprint van Zoom met lachende man.
Ansichtkaartprint voorbeeld van Purasana met Miss Belgium.
Wij hebben professionele ontwerpers in ons team die er alles aan doen om het perfecte design voor jouw event te ontwerpen. Het ontwerp is volledig in het thema van jouw evenement , beurs, feest of bruiloft. Het logo, kleuren en het lettertype zal volledig worden aangepast aan jouw wensen. Kies je voor het printen van één of meerdere foto's op 10 x 15 cm formaat, of toch liever voor de fotostrip van 5 x 15 cm?

Bijzondere photobooths om te huren

Fotorobot losstaand.

Fotorobot

Maak kennis met Eva de fotorobot, de eerste autonoom rijdende fotorobot van Europa! Doordat de fotorobot zelf door het publiek heen beweegt en mensen zal aanspreken om een foto te maken, is het een echte aandachtstrekker op jouw event.
Prijs vanaf 1199 euro
Offerte aanvragenMeer info
Fotospiegel losstaand

Fotospiegel

De Magic Mirror photobooth is geschikt voor elk feestje! De fotospiegel photobooth is namelijk voorzien van vrolijke animaties, waardoor alle gasten zeker op de foto willen. De fotospiegel is al te huur vanaf 449 euro, waarbij transportkosten zijn inbegrepen.
Prijs vanaf 449 euro
Offerte aanvragenMeer info
Alle photobooths bekijken?
Bekijk alle modellen
Copyright © Drostbooth