Fotozuil huren

Huurprijs 349,-
 • VOOR EEN HELE DAG HUUR
 • ONBEPERKT AFDRUKKEN
 • GRATIS LEVERING IN DE RANDSTAD

De Fotozuil

De fotobox is door zijn stoere uiterlijk en compacte formaat geschikt voor elk event. Deze fotopaal is erg eenvoudig in gebruik, waardoor het maken van foto's nog nooit zo makkelijk is geweest. De photobooth is voorzien van een lamp, hierdoor is er op elke locatie voldoende belichting om de perfecte foto's te maken!

Varianten van de Fotozuil

Fotozuil photobooth losstaand.
Zwarte Fotozuil photobooth losstaand.

Inspiratie

7 reden om de Fotozuil te huren

 • Je kunt de Fotozuil altijd kosteloos annuleren;
 • De Fotozuil wordt gratis geleverd in de gehele Randstad;
 • Je kunt met de Fotozuil onbeperkt printen, zonder tijdslimiet;
 • Bij de Fotozuil bieden wij 24/7 storingsdienst;
 • Korting voor terugkerende klanten;
 • Ervaring sinds 2011, nu bijna 5000 tevreden klanten;
 • Niet tevreden, geld terug garantie!
Fotozuil op congres.

Creatieve fotoprints

Voorbeeldstrip van een 3StepIT.
Voorbeeldstrip van Kinepolis
Voorbeeld ansichtkaartprint van Zoom met lachende man.
Ansichtkaartprint voorbeeld van Purasana met Miss Belgium.
Wij hebben professionele ontwerpers in ons team die er alles aan doen om het perfecte design voor jouw event te ontwerpen. Het ontwerp is volledig in het thema van jouw evenement , beurs, feest of bruiloft. Het logo, kleuren en het lettertype zal volledig worden aangepast aan jouw wensen. Kies je voor het printen van één of meerdere foto's op 10 x 15 cm formaat, of toch liever voor de fotostrip van 5 x 15 cm?

Branding voor de Fotozuil

Fotozuil bestickeren

Wil je ervoor zorgen dat de Fotozuil compleet bij het thema van het evenement past? Laat dan de photobooth omtoveren tot 'jouw' product. De fotozuil zal geheel worden beplakt met hoge kwaliteit stickers die geschikt zijn voor de photobooths.
Fotozuil bestickert voor Signature Festival.
Fotozuil bestickert voor Intersport.

Systeembranding

Het is mogelijk om de photobooth geheel in huisstijl te brengen van jouw event of bedrijf. Door het thema van de photobooth aan te passen, krijgt de gebruiker echt het gevoel dat de photobooth onderdeel is van het evenement. Onze professionele ontwerpers staan altijd klaar om met je mee te denken over het design van het thema.
Voorbeeld van systeembranding: druk op start van Foam.
Voorbeeld van systeembranding: maak je klaar van Foam.
Voorbeeld van systeembranding: say cheese!
Voorbeeld van systeembranding: je afdruk wordt nu uitgeprint!

Achtergronden voor de Fotozuil

Een achtergrond toevoegen aan de photobooth zorgt voor een frisse look op de foto’s. Je kunt ervoor kiezen om je eigen achtergrond te maken of een muur te gebruiken op de feestlocatie. Ben je op zoek naar een leuke achtergrond voor de photobooth? Maak dan gebruik van één van onze vele achtergronden.

Zakelijk een Fotobox huren?

Als zakelijke klant wil je dat het kleine fotohokje een echte toevoeging is aan jouw bedrijfsfeest of event. Bekijk daarom de verschillende branding mogelijkheden van de Fotokast en de vele opties.
Fotozuil met kinderen.
Wil je de Fotozuil huren? Vraag dan nu een offerte aan!
Offerte aanvragen

Specificaties van de Fotozuil

Eigenschappen

 • Compact ontwerp
 • Touchscreen
 • Spiegelreflex camera
 • Ingebouwde studioverlichting
 • Supersnelle printer
 • Eenvoudig verplaatsbaar

Data verzamelen met de Fotozuil

Dataverzameling wordt vandaag de dag steeds belangrijker voor bedrijven. Door het verzamelen van de data wordt het inzichtelijk wat de klanten nou precies willen of hoe zij over een bepaald product of dienst denken. Bij Drostbooth denken wij graag met je mee om ervoor te zorgen dat jij de belangrijkste data verkrijgt. In Europa worden de regels steeds strenger voor het verzamelen van data, waarbij gedacht kan worden aan de AVG-privacywetgeving. Daarom zorgen wij ervoor dat de gebruiker altijd volledig instemt met de voorwaarden van jullie en van Drostbooth. Ondanks deze voorwaarden zorgen wij ervoor dat dit niet ten koste gaat van de gebruiksvriendelijkheid van de photobooth.
De software van de photobooth ondersteunt verschillende soorten typen vragen. Zo is het mogelijk om gebruik te maken van een open vraag voor het verzamelen van e-mailadressen om een nieuwsbrief te verzenden. Maar ook meerkeuzevragen of beoordelingsschalen zijn een optie, zodat je meer inzicht kan verkrijgen in de mening van de gebruiker.
Copyright © Drostbooth