Fotozuil kopen

VANAF € 5900

De Fotozuil

Wil je een permanent fotozuil plaatsen in je club of een photobooth verhuurbedrijf beginnen?
Drostbooth heeft bijna 10 jaar ervaring in de ontwikkeling en exploitatie van photobooths in de breedste zin van het woord. Met een ruime keuze uit standaard modellen en de mogelijkheid tot het ontwikkelen van een maatwerk photobooth, vind je altijd het model wat het beste aansluit op jouw wensen. Optioneel kun je een service / onderhoudscontract afsluiten, waarmee je de zekerheid hebt van professionele ondersteuning bij storingen en onderhoud.

Daarnaast is het mogelijk om een fotozuil te leasen tegen een vast maandelijks tarief.

Varianten van de Fotozuil

Fotozuil photobooth losstaand.
Zwarte Fotozuil photobooth losstaand.

Inspiratie

Branding voor de Fotozuil

Fotozuil bestickeren

Wil je ervoor zorgen dat de Fotozuil compleet bij het thema van het evenement past? Laat dan de photobooth omtoveren tot 'jouw' product. De fotozuil zal geheel worden beplakt met hoge kwaliteit stickers die geschikt zijn voor de photobooths.
Fotozuil bestickert voor Signature Festival.
Fotozuil bestickert voor Intersport.

Systeembranding

Het is mogelijk om de photobooth geheel in huisstijl te brengen van jouw event of bedrijf. Door het thema van de photobooth aan te passen, krijgt de gebruiker echt het gevoel dat de photobooth onderdeel is van het evenement. Onze professionele ontwerpers staan altijd klaar om met je mee te denken over het design van het thema.
Voorbeeld van systeembranding: druk op start van Foam.
Voorbeeld van systeembranding: maak je klaar van Foam.
Voorbeeld van systeembranding: say cheese!
Voorbeeld van systeembranding: je afdruk wordt nu uitgeprint!

Achtergronden voor de Fotozuil

Een achtergrond toevoegen aan de photobooth zorgt voor een frisse look op de foto’s. Je kunt ervoor kiezen om je eigen achtergrond te maken of een muur te gebruiken op de feestlocatie. Ben je op zoek naar een leuke achtergrond voor de photobooth? Maak dan gebruik van één van onze vele achtergronden.
Wil je de Fotozuil kopen? Vraag dan nu een offerte aan!
Offerte aanvragen

Specificaties van de Fotozuil

Eigenschappen

  • Compact ontwerp
  • Touchscreen
  • Spiegelreflex camera
  • Ingebouwde studioverlichting
  • Supersnelle printer
  • Eenvoudig verplaatsbaar

Data verzamelen met de Fotozuil

Dataverzameling wordt vandaag de dag steeds belangrijker voor bedrijven. Door het verzamelen van de data wordt het inzichtelijk wat de klanten nou precies willen of hoe zij over een bepaald product of dienst denken. Bij Drostbooth denken wij graag met je mee om ervoor te zorgen dat jij de belangrijkste data verkrijgt. In Europa worden de regels steeds strenger voor het verzamelen van data, waarbij gedacht kan worden aan de AVG-privacywetgeving. Daarom zorgen wij ervoor dat de gebruiker altijd volledig instemt met de voorwaarden van jullie en van Drostbooth. Ondanks deze voorwaarden zorgen wij ervoor dat dit niet ten koste gaat van de gebruiksvriendelijkheid van de photobooth.
De software van de photobooth ondersteunt verschillende soorten typen vragen. Zo is het mogelijk om gebruik te maken van een open vraag voor het verzamelen van e-mailadressen om een nieuwsbrief te verzenden. Maar ook meerkeuzevragen of beoordelingsschalen zijn een optie, zodat je meer inzicht kan verkrijgen in de mening van de gebruiker.
Copyright © Drostbooth