Hashtag Printer huren

Prijs op aanvraag
Hashtag Printer bij Kinepolis.
Hashtagprinter losstaand.

De Hashtag Printer

De Hashtag printer is een grote toevoeging aan jouw evenement. Zo is het mogelijk om met de Hashtag printer alle gemaakte foto’s met een bepaalde # direct te printen of te delen via social media.

Wil je jouw social media een boost geven? Gebruik dan onze Hashtag printer. Alle geplaatste foto’s met jouw hashtag worden direct geprint, waardoor je een bezoekers motiveert om een foto op social media te plaatsen met een specifieke hashtag.
Hashtagprinter losstaand.

7 reden om de Hashtag Printer te huren

 • Je kunt de Hashtag Printer altijd kosteloos annuleren;
 • De Hashtag Printer wordt gratis geleverd in de gehele Randstad;
 • Je kunt met de Hashtag Printer onbeperkt printen, zonder tijdslimiet;
 • Bij de Hashtag Printer bieden wij 24/7 storingsdienst;
 • Korting voor terugkerende klanten;
 • Ervaring sinds 2011, nu bijna 5000 tevreden klanten;
 • Niet tevreden, geld terug garantie!

Branding voor de Hashtag Printer

Systeembranding

Het is mogelijk om de photobooth geheel in huisstijl te brengen van jouw event of bedrijf. Door het thema van de photobooth aan te passen, krijgt de gebruiker echt het gevoel dat de photobooth onderdeel is van het evenement. Onze professionele ontwerpers staan altijd klaar om met je mee te denken over het design van het thema.

Hashtag Printer bestickeren

Wil je ervoor zorgen dat de photobooth compleet bij het thema van het evenement past? Laat dan de photobooth omtoveren tot ‘jouw’ product. De fotozuil zal geheel worden beplakt met hoge kwaliteit stickers die geschikt zijn voor de photobooths.

Zakelijk een Hashtag Printer huren?

Als zakelijke klant wil je dat de Hashtag Printer een echte toevoeging is aan jouw bedrijfsfeest of event. Bekijk daarom de verschillende branding mogelijkheden van de Fotokast en de vele opties.
Hashtag Printer bij Kinepolis.
Wil je de Hashtag Printer huren? Vraag dan nu een offerte aan!
Offerte aanvragen

Specificaties van de Hashtag Printer

Eigenschappen

 • Compact ontwerp
 • Touchscreen
 • Wit gelakt hout
 • Eenvoudig verplaatsbaar
 • Gemakkelijk in gebruik
 • Supersnelle printer

Data verzamelen met de Hashtag Printer

Dataverzameling wordt vandaag de dag steeds belangrijker voor bedrijven. Door het verzamelen van de data wordt het inzichtelijk wat de klanten nou precies willen of hoe zij over een bepaald product of dienst denken. Bij Drostbooth denken wij graag met je mee om ervoor te zorgen dat jij de belangrijkste data verkrijgt. In Europa worden de regels steeds strenger voor het verzamelen van data, waarbij gedacht kan worden aan de AVG-privacywetgeving. Daarom zorgen wij ervoor dat de gebruiker altijd volledig instemt met de voorwaarden van jullie en van Drostbooth. Ondanks deze voorwaarden zorgen wij ervoor dat dit niet ten koste gaat van de gebruiksvriendelijkheid van de photobooth.
De software van de photobooth ondersteunt verschillende soorten typen vragen. Zo is het mogelijk om gebruik te maken van een open vraag voor het verzamelen van e-mailadressen om een nieuwsbrief te verzenden. Maar ook meerkeuzevragen of beoordelingsschalen zijn een optie, zodat je meer inzicht kan verkrijgen in de mening van de gebruiker.
Copyright © Drostbooth