Kerst photobooth huren

Huurprijs 799,-
 • VOOR EEN HELE DAG HUUR
 • ONBEPERKT AFDRUKKEN
 • GRATIS LEVERING IN DE RANDSTAD
Kerst photobooth losstaand.

De Kerst photobooth

Ho, ho, ho! De feestdagen staan bijna weer voor de deur en jij moet aan het einde van het jaar op een beurs staan. Hoe trek je de aandacht naar jou toe? Zoek niet verder want wij hebben de oplossing. Onze unieke Arrenslee photobooth is een stuk waar niemand zijn ogen af van zou kunnen houden. Gebruik het als een ijsbreker (of sneeuwbreker ;-)) en uw gasten zullen er zeker nog over praten.

7 reden om de Kerst photobooth te huren

 • Je kunt de Kerst photobooth altijd kosteloos annuleren;
 • De Kerst photobooth wordt gratis geleverd in de gehele Randstad;
 • Je kunt met de Kerst photobooth onbeperkt printen, zonder tijdslimiet;
 • Bij de Kerst photobooth bieden wij 24/7 storingsdienst;
 • Korting voor terugkerende klanten;
 • Ervaring sinds 2011, nu bijna 5000 tevreden klanten;
 • Niet tevreden, geld terug garantie!
Kerst photobooth met meiden die foto maken.

Creatieve fotoprints

Voorbeeldstrip van een 3StepIT.
Voorbeeldstrip van Kinepolis
Voorbeeld ansichtkaartprint van Zoom met lachende man.
Ansichtkaartprint voorbeeld van Purasana met Miss Belgium.
Wij hebben professionele ontwerpers in ons team die er alles aan doen om het perfecte design voor jouw event te ontwerpen. Het ontwerp is volledig in het thema van jouw evenement , beurs, feest of bruiloft. Het logo, kleuren en het lettertype zal volledig worden aangepast aan jouw wensen. Kies je voor het printen van één of meerdere foto's op 10 x 15 cm formaat, of toch liever voor de fotostrip van 5 x 15 cm?

Branding voor de Kerst photobooth

Systeembranding

Het is mogelijk om de photobooth geheel in huisstijl te brengen van jouw event of bedrijf. Door het thema van de photobooth aan te passen, krijgt de gebruiker echt het gevoel dat de photobooth onderdeel is van het evenement. Onze professionele ontwerpers staan altijd klaar om met je mee te denken over het design van het thema.
Voorbeeld van systeembranding: druk op start van Foam.
Voorbeeld van systeembranding: maak je klaar van Foam.
Voorbeeld van systeembranding: say cheese!
Voorbeeld van systeembranding: je afdruk wordt nu uitgeprint!

Zakelijk een Kerst photobooth huren?

Als zakelijke klant wil je dat de Kerst photobooth een echte toevoeging is aan jouw bedrijfsfeest of event. Bekijk daarom de verschillende branding mogelijkheden van de Fotokast en de vele opties.
Wil je de Kerst photobooth huren? Vraag dan nu een offerte aan!
Offerte aanvragen

Specificaties van de Kerst photobooth

Eigenschappen

 • Touchscreen
 • Spiegelreflex camera
 • Ingebouwde studioverlichting
 • Supersnelle printer
 • Eenvoudig verplaatsbaar

Data verzamelen met de Steigerhouten photobooth

Dataverzameling wordt vandaag de dag steeds belangrijker voor bedrijven. Door het verzamelen van de data wordt het inzichtelijk wat de klanten nou precies willen of hoe zij over een bepaald product of dienst denken. Bij Drostbooth denken wij graag met je mee om ervoor te zorgen dat jij de belangrijkste data verkrijgt. In Europa worden de regels steeds strenger voor het verzamelen van data, waarbij gedacht kan worden aan de AVG-privacywetgeving. Daarom zorgen wij ervoor dat de gebruiker altijd volledig instemt met de voorwaarden van jullie en van Drostbooth. Ondanks deze voorwaarden zorgen wij ervoor dat dit niet ten koste gaat van de gebruiksvriendelijkheid van de photobooth.
De software van de photobooth ondersteunt verschillende soorten typen vragen. Zo is het mogelijk om gebruik te maken van een open vraag voor het verzamelen van e-mailadressen om een nieuwsbrief te verzenden. Maar ook meerkeuzevragen of beoordelingsschalen zijn een optie, zodat je meer inzicht kan verkrijgen in de mening van de gebruiker.
Copyright © Drostbooth