Photobooth kopen

Wil je een photobooth verhuurbedrijf beginnen of permanent een photobooth plaatsen op je locatie?

#Drostbooth ontwikkelt en fabriceert photobooths sinds 2011. Eerst uitsluitend voor eigen gebruik in de verhuur, maar tegenwoordig ook voor verkoop in binnen -en buitenland.

Alle photobooths zijn ontwikkeld vanuit verhuur perspectief, hetgeen inhoudt dat de photobooths goed beschermd vervoerd kunnen worden, eenvoudig en snel op te zetten zijn. De photobooths zijn geheel autonoom, wat betekent dat de photobooths zonder begeleidende operator kunnen functioneren.

Modellen

Fotozuil photobooth losstaand.

Fotozuil

Vanaf 5900 euro
Ontdekken
Fotospiegel losstaand

Fotospiegel

Vanaf 6950 euro
Ontdekken

Maatwerk photobooth

Prijs op aanvraag
Ontdekken

Wat kan de photobooth allemaal?

Natuurlijk kan de foto meteen worden geprint, worden verzonden per email (leuk om bijvoorbeeld e-mailadressen te verzamelen voor de nieuwsbrief) of worden geüpload op Social Media. Ook zijn er verschillende geavanceerde functies mogelijk zoals het afnemen van een enquête (wat vond je van de voorstelling of met welk cijfer beoordeel je de film?) of het willekeurig aanwijzen van een winnaar. De laatste functie is leuk bij evenementen, bijvoorbeeld: win een meet en greet met de cast van de voorstelling of win een gratis bakje popcorn!
De implementatiemogelijkheden zijn zeer ruim, maar de basis is heel simpel. De bezoekers kunnen een leuke foto maken van zichzelf en deze printen en/of e-mailen.
Copyright © Drostbooth