Photobooth huren Amsterdam

Op zoek naar een photobooth in Amsterdam? Voor elke locatie in Amsterdam hebben wij een geschikte photobooth. Op eenvoudige bereikbare plaatsen kan uiteraard elke gewenste photobooth geleverd worden. Maar ook als je een photobooth wilt huren in Amsterdam op de tweede verdieping van een grachtenpand hebben wij een geschikte oplossing. De ultieme oplossing voor moeilijk bereikbare plekken is de fotozuil. Vanwege de compacte afmetingen en een relatief laag gewicht is deze photobooth werkelijk overal te plaatsen.

Levering photobooth in Amsterdam

Met de levering van de photobooth in Amsterdam houden wij uiteraard rekening met de venstertijden die in het centrum van Amsterdam gelden. Daarnaast zijn wij in het bezit van een zogeheten RVV vergunning waardoor wij op veel plaatsen in Amsterdam toch flexibel een photobooth kunnen leveren. Hierdoor is het huren van een photobooth in Amsterdam nog steeds net zo makkelijk.

Mooie photobooth locaties in Amsterdam

Enkele toplocaties in Amsterdam waar wij regelmatig een photobooth leveren zijn de prachtige Pathé Tuschinski, Hotel Krasnapolsky en natuurlijk de Amsterdam Lookout. En nog vele andere mooie plekken in Amsterdam om een leuke photobooth te huren!

Zakelijk photobooth huren in Amsterdam

Veel bedrijven in Amsterdam hebben reeds gebruik gemaakt van onze photobooths, zo hebben wij bijvoorbeeld recent een photobooth zakelijk verhuurd aan leuke musea zoals het Nemo Science Museum en het Stedelijk Museum, maar ook in FOAM staan regelmatig onze photobooths. Wil jij ook zo’n fantastische photobooth huren in Amsterdam? Bekijk hier het aanbod en reserveer meteen de photobooth van uw keuze!
Fotozuil op congres.

Creatieve fotoprints

Voorbeeldstrip van een 3StepIT.
Voorbeeldstrip van Kinepolis
Voorbeeld ansichtkaartprint van Zoom met lachende man.
Ansichtkaartprint voorbeeld van Purasana met Miss Belgium.
Wij hebben professionele ontwerpers in ons team die er alles aan doen om het perfecte design voor jouw event te ontwerpen. Het ontwerp is volledig in het thema van jouw evenement , beurs, feest of bruiloft. Het logo, kleuren en het lettertype zal volledig worden aangepast aan jouw wensen. Kies je voor het printen van één of meerdere foto's op 10 x 15 cm formaat, of toch liever voor de fotostrip van 5 x 15 cm?

Geschikte photobooths om te huren in Amsterdam

Fotozuil photobooth losstaand.

Fotozuil

Deze fotozuil heeft een stoer uiterlijk en een compact formaat, daarom is het een perfecte photobooth om te huren in Amsterdam. De Amsterdamse fotozuil is al te huur vanaf 349 euro, waarbij transportkosten zijn inbegrepen.
Prijs vanaf 349 euro
Offerte aanvragenMeer info
Fotospiegel losstaand

Fotospiegel

De Magic Mirror photobooth is geschikt voor elk feestje! De fotospiegel photobooth is namelijk voorzien van vrolijke animaties, waardoor alle gasten zeker op de foto willen. De Amsterdamse fotospiegel is al te huur vanaf 449 euro, waarbij transportkosten zijn inbegrepen.
Prijs vanaf 449 euro
Offerte aanvragenMeer info
Witte photobooth losstaand.

Witte photobooth

De Witte photobooth heeft een stijlvolle, hoogglans look, waardoor deze photobooth vaak gebruikt wordt op exclusieve events in Amsterdam. De Amsterdamse photobooth is al te huur vanaf 449 euro, waarbij transportkosten zijn inbegrepen.
Prijs vanaf 449 euro
Offerte aanvragenMeer info
Alle photobooths bekijken?
Bekijk alle modellen
Copyright © Drostbooth