Photobooth huren Den Haag

Op zoek naar invulling voor je event in Den Haag? Wat denk van je ervan om Europa’s eerste en enige Robot photobooth in Den Haag te huren! Er zijn tal van prachtige locaties in Den Haag waar de Robot photobooth helemaal tot zijn recht komt. Een groot partycentrum, de bioscoop of een casino? We helpen je graag verder met tal van mogelijkheden!

Mooie photobooth locaties in Den Haag

Enkele toplocaties in Den Haag waar wij regelmatig een photobooth leveren zijn het prachtige Vredespaleis, Mauritshuis en natuurlijk Madurodam. En nog vele andere mooie plekken in Den Haag om een leuke photobooth te huren!

Zakelijk photobooth huren in Den Haag

Veel bedrijven in Den Haag hebben reeds gebruik gemaakt van onze photobooths, zo hebben wij bijvoorbeeld recent een photobooth zakelijk verhuurd aan leuke musea zoals het Louwman Museum en het Kunstmuseum. Wil jij ook zo’n fantastische photobooth huren in Den Haag? Lees dan snel verder!
Fotozuil op congres.

Creatieve fotoprints

Voorbeeldstrip van een 3StepIT.
Voorbeeldstrip van Kinepolis
Voorbeeld ansichtkaartprint van Zoom met lachende man.
Ansichtkaartprint voorbeeld van Purasana met Miss Belgium.
Wij hebben professionele ontwerpers in ons team die er alles aan doen om het perfecte design voor jouw event te ontwerpen. Het ontwerp is volledig in het thema van jouw evenement , beurs, feest of bruiloft. Het logo, kleuren en het lettertype zal volledig worden aangepast aan jouw wensen. Kies je voor het printen van één of meerdere foto's op 10 x 15 cm formaat, of toch liever voor de fotostrip van 5 x 15 cm?

Geschikte photobooths om te huren in Den Haag

Fotozuil photobooth losstaand.

Fotozuil

Deze fotozuil heeft een stoer uiterlijk en een compact formaat, daarom is het een perfecte photobooth om te huren in Den Haag. De Haagse fotozuil is al te huur vanaf 349 euro, waarbij transportkosten zijn inbegrepen.
Prijs vanaf 349 euro
Offerte aanvragenMeer info
Fotospiegel losstaand

Fotospiegel

De Magic Mirror photobooth is geschikt voor elk feestje! De fotospiegel photobooth is namelijk voorzien van vrolijke animaties, waardoor alle gasten zeker op de foto willen. De Haagse fotospiegel is al te huur vanaf 449 euro, waarbij transportkosten zijn inbegrepen.
Prijs vanaf 449 euro
Offerte aanvragenMeer info
Witte photobooth losstaand.

Witte photobooth

De Witte photobooth heeft een stijlvolle, hoogglans look, waardoor deze photobooth vaak gebruikt wordt op exclusieve events in Den Haag. De Haagse photobooth is al te huur vanaf 449 euro, waarbij transportkosten zijn inbegrepen.
Prijs vanaf 449 euro
Offerte aanvragenMeer info
Alle photobooths bekijken?
Bekijk alle modellen
Copyright © Drostbooth