Fotorobot met man en kind.

Photobooth huren event

Staat er een festival, een congres of een ander evenement op de planning? Bij Drostbooth is er altijd een geschikte photobooth voor jouw event. Voor een evenement is het belangrijk dat de photobooth aansluit bij alle wensen. Je kan ervoor kiezen om de gemaakte foto’s te printen, te delen op social media of misschien wel allebei. Ons team staat altijd klaar om te kijken naar welke mogelijkheden het beste aansluiten bij jouw wensen.

Creatieve fotoprints

Voorbeeldstrip van een 3StepIT.
Voorbeeldstrip van Kinepolis
Voorbeeld ansichtkaartprint van Zoom met lachende man.
Ansichtkaartprint voorbeeld van Purasana met Miss Belgium.
Wij hebben professionele ontwerpers in ons team die er alles aan doen om het perfecte design voor jouw event te ontwerpen. Het ontwerp is volledig in het thema van jouw evenement , beurs, feest of bruiloft. Het logo, kleuren en het lettertype zal volledig worden aangepast aan jouw wensen. Kies je voor het printen van één of meerdere foto's op 10 x 15 cm formaat, of toch liever voor de fotostrip van 5 x 15 cm?

Geschikte photobooths om te huren voor een evenement

Fotorobot losstaand.

Fotorobot

Maak kennis met Eva de fotorobot, de eerste autonoom rijdende fotorobot van Europa! Doordat de fotorobot zelf door het publiek heen beweegt en mensen zal aanspreken om een foto te maken, is het een echte aandachtstrekker op jouw event.
Prijs vanaf 1199 euro
Offerte aanvragenMeer info
Fotospiegel losstaand

Fotospiegel

De Magic Mirror photobooth is geschikt voor elk feestje! De fotospiegel photobooth is namelijk voorzien van vrolijke animaties, waardoor alle gasten zeker op de foto willen. De fotospiegel is al te huur vanaf 449 euro, waarbij transportkosten zijn inbegrepen.
Prijs vanaf 449 euro
Offerte aanvragenMeer info
Alle photobooths bekijken?
Bekijk alle modellen

Branding photobooth

Photobooth bestickeren

Wil je ervoor zorgen dat de photobooth compleet bij het thema van het evenement past? Laat dan de photobooth omtoveren tot ‘jouw’ product. De photobooth zal geheel worden bestickerd met hoge kwaliteit stickers die geschikt zijn voor de photobooths.

Systeem branding

Het is mogelijk om de photobooth geheel in huisstijl te brengen van jouw event of bedrijf. Door het thema van de photobooth aan te passen, krijgt de gebruiker echt het gevoel dat de photobooth onderdeel is van het evenement. Onze professionele ontwerpers staan altijd klaar om met je mee te denken over het design van het thema.
Copyright © Drostbooth