Fotorobot met man en kind.

Photobooth huren feest

Het jaarlijkse feestje komt er weer aan… Weer dezelfde activiteiten als afgelopen jaren of ben je van plan het dit jaar compleet anders aan te pakken? De photobooth zal gegarandeerd voor een unieke ervaring zorgen, waarbij de gasten met een leuke herinnering zullen terugkijken op het feest.

Creatieve fotoprints

Voorbeeldstrip van een 3StepIT.
Voorbeeldstrip van Kinepolis
Voorbeeld ansichtkaartprint van Zoom met lachende man.
Ansichtkaartprint voorbeeld van Purasana met Miss Belgium.
Wij hebben professionele ontwerpers in ons team die er alles aan doen om het perfecte design voor jouw event te ontwerpen. Het ontwerp is volledig in het thema van jouw evenement , beurs, feest of bruiloft. Het logo, kleuren en het lettertype zal volledig worden aangepast aan jouw wensen. Kies je voor het printen van één of meerdere foto's op 10 x 15 cm formaat, of toch liever voor de fotostrip van 5 x 15 cm?

Geschikte photobooths om te huren voor een feest

Fotorobot losstaand.

Fotorobot

Maak kennis met Eva de fotorobot, de eerste autonoom rijdende fotorobot van Europa! Doordat de fotorobot zelf door het publiek heen beweegt en mensen zal aanspreken om een foto te maken, is het een echte aandachtstrekker op jouw event.
Prijs vanaf 1199 euro
Offerte aanvragenMeer info
Fotospiegel losstaand

Fotospiegel

De Magic Mirror photobooth is geschikt voor elk feestje! De fotospiegel photobooth is namelijk voorzien van vrolijke animaties, waardoor alle gasten zeker op de foto willen. De fotospiegel is al te huur vanaf 449 euro, waarbij transportkosten zijn inbegrepen.
Prijs vanaf 449 euro
Offerte aanvragenMeer info
Alle photobooths bekijken?
Bekijk alle modellen

Branding photobooth

Photobooth bestickeren

Wil je ervoor zorgen dat de photobooth compleet bij het thema van het evenement past? Laat dan de photobooth omtoveren tot ‘jouw’ product. De photobooth zal geheel worden bestickerd met hoge kwaliteit stickers die geschikt zijn voor de photobooths.

Systeem branding

Het is mogelijk om de photobooth geheel in huisstijl te brengen van jouw event of bedrijf. Door het thema van de photobooth aan te passen, krijgt de gebruiker echt het gevoel dat de photobooth onderdeel is van het evenement. Onze professionele ontwerpers staan altijd klaar om met je mee te denken over het design van het thema.
Copyright © Drostbooth