Photobooth huren Rotterdam

Heb je een evenement in de buurt van Rotterdam en ben je op zoek naar de nieuwste trend op het gebied van photobooth huren? Wat denk je van deze te gekke magische selfie spiegel. Deze photobooth is de perfecte eye-catcher om te huren in Rotterdam. Op de spiegel worden mooie animaties getoond waarmee je wordt verleid om een foto te maken. Na het touchen van het scherm telt de booth af en maakt een hoge kwaliteit foto. De camera kun je zelf niet zien, deze zit verborgen achter de spiegel. Een bijzondere ervaring, zeker als je dit nog niet eerder hebt gezien. Vanzelfsprekend wordt de foto meteen geprint voorzien van jouw logo en boodschap.

Levering photobooth in Rotterdam

De prijzen op deze website zijn inclusief bezorgkosten om een photobooth te leveren in Rotterdam. Afhankelijk van het gekozen pakket wordt de booth voor het feest geleverd en afhankelijk van de eindtijd van het feest, wordt de photobooth na het feest of de volgende dag weer opgehaald. Zo lang de photobooth er staat kun je onbeperkt gebruik blijven maken van de photobooth.

Mooie photobooth locaties in Rotterdam

Enkele toplocaties in Rotterdam waar wij regelmatig een photobooth leveren zijn de prachtige Hilton Hotel Rotterdam, Hotel The Slaak en natuurlijk de Rotterdamse Markthal. En nog vele andere mooie plekken in Rotterdam om een leuke photobooth te huren!

Zakelijk photobooth huren in Rotterdam

Veel bedrijven in Rotterdam hebben reeds gebruik gemaakt van onze photobooths, zo hebben wij bijvoorbeeld recent een photobooth zakelijk verhuurd aan leuke musea zoals het Maritiem Museum en Kunsthal Rotterdam. Wil jij ook zo’n fantastische photobooth huren in Rotterdam? Bekijk dan snel onze photobooths!
Fotozuil op congres.

Creatieve fotoprints

Voorbeeldstrip van een 3StepIT.
Voorbeeldstrip van Kinepolis
Voorbeeld ansichtkaartprint van Zoom met lachende man.
Ansichtkaartprint voorbeeld van Purasana met Miss Belgium.
Wij hebben professionele ontwerpers in ons team die er alles aan doen om het perfecte design voor jouw event te ontwerpen. Het ontwerp is volledig in het thema van jouw evenement , beurs, feest of bruiloft. Het logo, kleuren en het lettertype zal volledig worden aangepast aan jouw wensen. Kies je voor het printen van één of meerdere foto's op 10 x 15 cm formaat, of toch liever voor de fotostrip van 5 x 15 cm?

Geschikte photobooths om te huren in Rotterdam

Fotozuil photobooth losstaand.

Fotozuil

Deze fotozuil heeft een stoer uiterlijk en een compact formaat, daarom is het een perfecte photobooth om te huren in Rotterdam. De Rotterdamse fotozuil is al te huur vanaf 349 euro, waarbij transportkosten zijn inbegrepen.
Prijs vanaf 349 euro
Offerte aanvragenMeer info
Fotospiegel losstaand

Fotospiegel

De Magic Mirror photobooth is geschikt voor elk feestje! De fotospiegel photobooth is namelijk voorzien van vrolijke animaties, waardoor alle gasten zeker op de foto willen. De Rotterdamse fotospiegel is al te huur vanaf 449 euro, waarbij transportkosten zijn inbegrepen.
Prijs vanaf 449 euro
Offerte aanvragenMeer info
Witte photobooth losstaand.

Witte photobooth

De Witte photobooth heeft een stijlvolle, hoogglans look, waardoor deze photobooth vaak gebruikt wordt op exclusieve events in Rotterdam. De Rotterdamse photobooth is al te huur vanaf 449 euro, waarbij transportkosten zijn inbegrepen.
Prijs vanaf 449 euro
Offerte aanvragenMeer info
Alle photobooths bekijken?
Bekijk alle modellen
Copyright © Drostbooth