• Maatwerk
  • Schaalbaar
  • Entertainment
  • Fotomarketing

Photobooth huren in Rotterdam

Heb je een evenement in de buurt van Rotterdam en ben je op zoek naar de nieuwste trend op het gebied van photobooth huren? Wat denk je van deze te gekke magische selfie spiegel. Deze photobooth is de perfecte eye-catcher om te huren in Rotterdam. Op de spiegel worden mooie animaties getoond waarmee je wordt verleid om een foto te maken. Na het touchen van het scherm telt de booth af en maakt een hoge kwaliteit foto. De camera kun je zelf niet zien, deze zit verborgen achter de spiegel. Een bijzondere ervaring, zeker als je dit nog niet eerder hebt gezien. Vanzelfsprekend wordt de foto meteen geprint voorzien van jouw logo en boodschap.

Bezorgen photobooth huren in Rotterdam

De prijzen op deze website zijn inclusief bezorgkosten om een photobooth te leveren in Rotterdam. Afhankelijk van het gekozen pakket wordt de booth voor het feest geleverd en afhankelijk van de eindtijd van het feest, wordt de photobooth na het feest of de volgende dag weer opgehaald. Zo lang de photobooth er staat kun je onbeperkt gebruik blijven maken van de photobooth*.

*Afhankelijk van het gekozen pakket.

Wie is Drostbooth?

Drostbooth is sinds 2011 actief als photobooth verhuur bedrijf. Inmiddels leveren wij als een van de grootste photobooth leveranciers photobooths in binnen- en buitenland. Naast het huren van een photobooth, is het ook mogelijk om een photobooth te kopen of te leasen bij Drostbooth.