Photobooth huren Utrecht

Woon je in de buurt van Utrecht en wil je je social media account een boost geven? In plaats van een photobooth kun je er ervoor kiezen kun je ook kiezen voor een alternatief zoals de instagram printer huren in Utrecht. In Utrecht zijn diverse modellen photobooths leverbaar, van Instagram printer tot Robot photobooth, van Fotozuil tot Fotospiegel, elke gewenste photobooth kan in Utrecht gehuurd worden.

Levering photobooth in Utrecht

Al onze prijzen zijn inclusief bezorgen en met onbeperkt gebruik in Utrecht. Wij zijn bekend op vele locaties in het centrum van Utrecht, maar ook daarbuiten. Heb je een event op een locatie waar wij nog niet eerder zijn geweest, dan nemen wij altijd contact op om door te spreken of de photobooth naar binnen past. Zo ben je er van verzekerd dat het tijdens het event allemaal vlekkeloos verloopt met de plaatsing van de photobooth in Utrecht.

Mooie photobooth locaties in Utrecht

Enkele toplocaties in Utrecht waar wij regelmatig een photobooth leveren zijn de prachtige Tivoli, Kinepolis Jaarbeurs en natuurlijk het Beatrix Theater. En nog vele andere mooie plekken in Utrecht om een leuke photobooth te huren!

Zakelijk photobooth huren in Utrecht

Veel bedrijven in Utrecht hebben reeds gebruik gemaakt van onze photobooths, zo hebben wij bijvoorbeeld recent een photobooth zakelijk verhuurd aan leuke musea zoals het Spoorwegmuseum en het Speelklok museum. Wil jij ook zo’n fantastische photobooth huren in Utrecht? Lees dan snel verder!
Fotozuil op congres.

Creatieve fotoprints

Voorbeeldstrip van een 3StepIT.
Voorbeeldstrip van Kinepolis
Voorbeeld ansichtkaartprint van Zoom met lachende man.
Ansichtkaartprint voorbeeld van Purasana met Miss Belgium.
Wij hebben professionele ontwerpers in ons team die er alles aan doen om het perfecte design voor jouw event te ontwerpen. Het ontwerp is volledig in het thema van jouw evenement , beurs, feest of bruiloft. Het logo, kleuren en het lettertype zal volledig worden aangepast aan jouw wensen. Kies je voor het printen van één of meerdere foto's op 10 x 15 cm formaat, of toch liever voor de fotostrip van 5 x 15 cm?

Geschikte photobooths om te huren in Utrecht

Fotozuil photobooth losstaand.

Fotozuil

Deze fotozuil heeft een stoer uiterlijk en een compact formaat, daarom is het een perfecte photobooth om te huren in Utrecht. De Utrechtse fotozuil is al te huur vanaf 349 euro, waarbij transportkosten zijn inbegrepen.
Prijs vanaf 349 euro
Offerte aanvragenMeer info
Fotospiegel losstaand

Fotospiegel

De Magic Mirror photobooth is geschikt voor elk feestje! De fotospiegel photobooth is namelijk voorzien van vrolijke animaties, waardoor alle gasten zeker op de foto willen. De Utrechtse fotospiegel is al te huur vanaf 449 euro, waarbij transportkosten zijn inbegrepen.
Prijs vanaf 449 euro
Offerte aanvragenMeer info
Witte photobooth losstaand.

Witte photobooth

De Witte photobooth heeft een stijlvolle, hoogglans look, waardoor deze photobooth vaak gebruikt wordt op exclusieve events in Utrecht. De Utrechtse photobooth is al te huur vanaf 449 euro, waarbij transportkosten zijn inbegrepen.
Prijs vanaf 449 euro
Offerte aanvragenMeer info
Alle photobooths bekijken?
Bekijk alle modellen
Copyright © Drostbooth