Fotospiegel photobooth

 • Maatwerk
 • Entertainment
 • Fotomarketing
 • Schaalbaar

Wil je een fotospiegel kopen voor permanente plaating in je club of wil je een photobooth verhuurbedrijf beginnen?

Drostbooth heeft bijna 10 jaar ervaring in de ontwikkeling en exploitatie van photobooths in de breedste zin van het woord. Met een ruime keuze uit standaard modellen en de mogelijkheid tot het ontwikkelen van een maatwerk photobooth vind je altijd het model wat het beste aansluit op jouw wensen. Optioneel kun je een service / onderhoudscontract afsluiten waarmee je de zekerheid hebt van professionele ondersteuning bij storingen en onderhoud.

Lees meer

Neem contact op

Eigenschappen

 • Stijlvol design
 • 55″ Touchscreen
 • Spiegelreflex camera
 • Ingebouwde studioflitser
 • Supersnelle printer
 • Vrolijke animaties

Mogelijkheden

 • Foto’s delen per email
 • Foto’s delen op social
 • Enquetes afnemen
 • GIF maken
 • Gepersonaliseerde animaties
 • Photobooth props

Werking van de fotospiegel

De fotospiegel (ook wel magic mirror genoemd) is een complete photobooth inclusief printer. Op de spiegel worden instelbare animaties getoond waarna de gebruike de photobooth kan starten door het scherm aan te raken. Het beeldscherm en de camera zijn onzichtbaar achter de spiegel weggewerkt. De printer zit ingebouwd in de spiegel en de prints kunnen aan de zijkant uit de spiegel gepakt worden.

De software

De fotospiegel wordt geleverd met een windows mini pc voorzien van de zeer flexibele software Darkbooth. Vrijwel alles is geheel naar eigen wens in te stellen, de getoonde animaties, de opmaak van de afdruk, foto’s emailen, uploaden naar website, etc.
 

Snelle installatie

De fotospiegel is een volledig plug en play product, hetgeen inhoud dat alle apparatuur tijdens transport in de spiegel kan blijven zitten. Tevens is de spiegel voorzien van een deksel waarmee de lijst en spiegel zelf tijdens transport worden beschermd.

Hardware specificaties

– 55″ touchscreen
– Canon spiegelreflex camera
– DNP rx1 fotoprinter
– Windows mini pc
– Darkbooth photobooth software
– Studio flitser met beauty dish

Behuizing

De behuizing bestaat uit een stevige flightcase met afneembare deksel. De spiegel is voorzien van wielen waarmee deze eenvoudig te verplaatsen is. Via de deur aan de achterzijde is de techniek goed bereikbaar.

Garantie

– 1 jaar op basis van carry-in

Ondersteuning

– Gebruikerstraining bij aanschaf
– 3 maanden telefonische / teamviewer ondersteuning via Drostbooth (evt te verlengen)
– 1 jaar email ondersteuning op de software verzorgt door Darkbooth (software ontwikkelaar).

Levertijd:

Ben jij klaar voor het trouwseizoen 2020? Bestel voor 1 maart en de spiegel wordt gegarnadeerd voor 1 mei geleverd zodat jij het hele trouwseizoen optimaal gebruik kunt maken van de photobooth.

Fotospiegel kopen of leasen?

Voor meer informatie over het kopen of leasen van een photobooth of wil je de fotospiegel komen testen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met je op.

Wat schrijven onze klanten?

Echt leuk op je feest, zo’n photobooth. Gasten waren enthousiast en wij dus ook. En superservice van offerte tot betaling.
Aanrader!

Nicky

Photobooth en de props maakte ons feestje compleet! Vrij last minute geboekt, alles werd op tijd geleverd en weer netjes opgehaald. Voorafgaand heel fijn telefonisch contact gehad, waarbij alle vragen werden beantwoord.
Bedankt Drost!

Jeremy

Het ophalen van de photobooth ging erg soepel. Er werden meer dan genoeg foto’s mee geleverd, we hebben dus heel goed gebruik kunnen maken van de photobooth! Ook erg leuk dat we zelf het design van de foto’s konden aanpassen, dit maakte het nog wat specialer. Bedankt!

Ilse

Projecten met de Fotospiegel

In 17 bioscopen

"Maandelijks weer één groot succes!"

Waardevol aandenken

"Op alle 14 vestigingen een succes!"

Mailinglist boost

"Veel nieuwe aanmeldingen op onze nieuwsbrief!"

Voor elk event en budget een passende oplossing van 10 tot 10.000+ bezoekers!

Contact opnemen