Photobooth huren met spoed

Deze week, morgen of zelfs vanavond nog een photobooth nodig? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, wij hebben een gemotiveerd team van enthousiaste medewerkers die als het moet meteen aan de slag gaan.

Last minute een photobooth huren

Voor iedereen die op het laatste moment graag nog een photobooth wil huren. Wij krijgen regelmatig last minute boekingen binnen. Dit kan bijvoorbeeld voorkomen als er door een andere aanbieder is afgezegd, er budget over is voor een bedrijfsfeest of een groepje vrienden besluiten vlak na de ceremonie nog een photobooth te willen regelen voor het feest. Geen reden is te gek, wanneer het redelijkerwijs mogelijk is, zijn wij u graag van dienst.

Hoe werkt het huren van een last-minute photobooth?

Neem zo snel mogelijk contact met ons op, dan zullen wij zo snel mogelijk aan de slag gaan. Hierdoor zal je alsnog een fantastische dag beleven!
Contact opnemen

Creatieve fotoprints

Voorbeeldstrip van een 3StepIT.
Voorbeeldstrip van Kinepolis
Voorbeeld ansichtkaartprint van Zoom met lachende man.
Ansichtkaartprint voorbeeld van Purasana met Miss Belgium.
Wij hebben professionele ontwerpers in ons team die er alles aan doen om het perfecte design voor jouw event te ontwerpen. Het ontwerp is volledig in het thema van jouw evenement , beurs, feest of bruiloft. Het logo, kleuren en het lettertype zal volledig worden aangepast aan jouw wensen. Kies je voor het printen van één of meerdere foto's op 10 x 15 cm formaat, of toch liever voor de fotostrip van 5 x 15 cm?

Last minute photobooths om te huren

Fotorobot losstaand.

Fotozuil

Deze Fotozuil heeft een stoer uiterlijk en een compact formaat, daarom is het een perfecte photobooth om te huren als last minute. De Fotozuil is al te huur vanaf 349 euro, waarbij transportkosten zijn inbegrepen.
Prijs vanaf 349 euro
Offerte aanvragenMeer info
Fotospiegel losstaand

Fotospiegel

De Magic Mirror photobooth is geschikt voor elk feestje! De fotospiegel photobooth is namelijk voorzien van vrolijke animaties, waardoor alle gasten zeker op de foto willen. De fotospiegel is al te huur vanaf 449 euro, waarbij transportkosten zijn inbegrepen.
Prijs vanaf 449 euro
Offerte aanvragenMeer info
Alle photobooths bekijken?
Bekijk alle modellen
Copyright © Drostbooth