Witte photobooth huren

Huurprijs 449,-
 • VOOR EEN HELE DAG HUUR
 • ONBEPERKT AFDRUKKEN
 • GRATIS LEVERING IN DE RANDSTAD
Witte photobooth losstaand.

De Witte photobooth

Met zijn stijlvolle, hoogglans looks heeft deze booth de meest exclusieve locaties mogen bezoeken. Dankzij het tweede scherm aan de buitenzijde kun je meekijken terwijl de leukste foto’s gemaakt worden.

Inspiratie

7 reden om de Witte photobooth te huren

 • Je kunt de Witte photobooth altijd kosteloos annuleren;
 • De Witte photobooth wordt gratis geleverd in de gehele Randstad;
 • Je kunt met de Witte photobooth onbeperkt printen, zonder tijdslimiet;
 • Bij de Witte photobooth bieden wij 24/7 storingsdienst;
 • Korting voor terugkerende klanten;
 • Ervaring sinds 2011, nu bijna 5000 tevreden klanten;
 • Niet tevreden, geld terug garantie!
Wit fotohokje in museum.

Creatieve fotoprints

Voorbeeldstrip van een 3StepIT.
Voorbeeldstrip van Kinepolis
Voorbeeld ansichtkaartprint van Zoom met lachende man.
Ansichtkaartprint voorbeeld van Purasana met Miss Belgium.
Wij hebben professionele ontwerpers in ons team die er alles aan doen om het perfecte design voor jouw event te ontwerpen. Het ontwerp is volledig in het thema van jouw evenement , beurs, feest of bruiloft. Het logo, kleuren en het lettertype zal volledig worden aangepast aan jouw wensen. Kies je voor het printen van één of meerdere foto's op 10 x 15 cm formaat, of toch liever voor de fotostrip van 5 x 15 cm?

Branding voor de Witte photobooth

Witte photobooth bestickeren

Wil je ervoor zorgen dat de Witte photobooth compleet bij het thema van het evenement past? Laat dan de photobooth omtoveren tot 'jouw' product. De kubus photobooth zal geheel worden beplakt met hoge kwaliteit stickers die geschikt zijn voor de photobooths.

Systeembranding

Het is mogelijk om de photobooth geheel in huisstijl te brengen van jouw event of bedrijf. Door het thema van de photobooth aan te passen, krijgt de gebruiker echt het gevoel dat de photobooth onderdeel is van het evenement. Onze professionele ontwerpers staan altijd klaar om met je mee te denken over het design van het thema.
Voorbeeld van systeembranding: druk op start van Foam.
Voorbeeld van systeembranding: maak je klaar van Foam.
Voorbeeld van systeembranding: say cheese!
Voorbeeld van systeembranding: je afdruk wordt nu uitgeprint!

Zakelijk een Witte photobooth huren?

Als zakelijke klant wil je dat de Witte photobooth een echte toevoeging is aan jouw bedrijfsfeest of event. Bekijk daarom de verschillende branding mogelijkheden van de Fotokast en de vele opties.
Fotozuil met kinderen.
Wil je de Witte photobooth huren? Vraag dan nu een offerte aan!
Offerte aanvragen

Specificaties van de Witte photobooth

Eigenschappen

 • Gesloten photobooth
 • Wit gelakt hout
 • Spiegelreflex camera
 • Ingebouwde studioflitsers
 • Supersnelle printer

Data verzamelen met de Witte photobooth

Dataverzameling wordt vandaag de dag steeds belangrijker voor bedrijven. Door het verzamelen van de data wordt het inzichtelijk wat de klanten nou precies willen of hoe zij over een bepaald product of dienst denken. Bij Drostbooth denken wij graag met je mee om ervoor te zorgen dat jij de belangrijkste data verkrijgt. In Europa worden de regels steeds strenger voor het verzamelen van data, waarbij gedacht kan worden aan de AVG-privacywetgeving. Daarom zorgen wij ervoor dat de gebruiker altijd volledig instemt met de voorwaarden van jullie en van Drostbooth. Ondanks deze voorwaarden zorgen wij ervoor dat dit niet ten koste gaat van de gebruiksvriendelijkheid van de photobooth.
De software van de photobooth ondersteunt verschillende soorten typen vragen. Zo is het mogelijk om gebruik te maken van een open vraag voor het verzamelen van e-mailadressen om een nieuwsbrief te verzenden. Maar ook meerkeuzevragen of beoordelingsschalen zijn een optie, zodat je meer inzicht kan verkrijgen in de mening van de gebruiker.
Copyright © Drostbooth